PARTNERS

Partners

Vi är otroligt stolta, tacksamma och glada över att få presentera våra fina samarbetspartners nedan. Det är otroligt viktigt att ha ett riktigt bra och proffesionellt team runtomkring sig som har samma ambition.


När du står uppstallad på Skoby erbjuds fantastiska rabatter från våra partners.


Vi rekomenderar er starkt att bli kund hos dem alla! Det lönar sig det lovar jag genom glada och hållbara hästar som kan prestera på topp.

Stockholm Ridsport

Stockholm Ridsport är en välsorterad ridsportsbutik för både för elitryttaren likväl som hobbyryttaren. Butiken är belägen i Upplands Väsby.


Här möts vi av ett stort engagemang och en gedigen kunskap av butikens personal. Det som inte finns i butiken beställs snabbt efter önskemål.

Står du uppstallad på Skoby har du rabatt på allt i butiken förutom foder och redan nedsatta varor.


www.sthlmridsport.se
tel 08-103363
info@sthlmridsport.se
Besöksadress: Sandavägen 2, Upplands Väsby

Karin Öljemark, dressyrtränare, mental- och stresscoach

Karin är en otroligt karistmatisk person med mycket humor. Hon har en unik förmåga att förmedla sin gedigna kunskap inom träning av både hästar och ryttare, kroppsligt som mentalt.


Hon har utbildat ett stort antal hästar till svår dressyr och till Grand Prix, tävlat internationellt på Grand Prix nivå samt genom åren visat ett flertal hästar på unghästchampionat i både Tyskland och Sverige. Tagit upp elever till Grand Prix och brinner för att utbilda både hästar och ryttare med ett helhetstänk där hästens välbefinnande står i centrum.

 
Du kan även träna för Karin på hennes fina gård i Enköping, Velaro.


I samarbete med Karin kommer kurser ordnas på Skoby samt även kurser i mental träning. Karin erbjuder även hjälp med stresshantering vilket är ett stort problem i dagens samhälle och särskilt bland oss hästtjejer/killar som vill hinna med allt och lite till i vardagen.Karins websida

Malin Stensland fd Collin,  kiropraktik för häst/ryttare & ryttarutveckling


Malin är en fantasiskt ödmjuk person, geniunt intresserad av att skapa rätt förusättningar för både dig och din häst. 


Hon erbjuder förutom kiropraktik för både häst och ryttare, sitsträning där hon kommer ut till vår anläggning och fokuserar på din sits i syfte att utveckla din rörlighet och corestyrka i sadeln, så att du tillsammans med din häst ska kunna utvecklas och ha trevligt tillsammans – vara en enhet i harmoni.

Malin använder sig av franklin bollar i syfte att korrigera din sits och hjälpa din kropp att arbeta biomekaniskt korrekt utifrån dina förutsättningar.


Hon erbjuder även ryttaryogakurser där du tränar styrka, balans, koordination, rörlighet, god hållning och andningsteknik.


Sjöstadens kiropraktik

Karen Wild, djupvågsmassage


Karen Wild är utbildad biolog, specialiserad i fysiologi, och har sedan 2012 behandlat hästar genom sitt företag ”Hands for Horses Sweden”.


Karen tillför mycket glädje när hon besöker oss. Hon är genuint intresserad av din hästs muskler och välbefinnande och finner stor glädje i att hjälpa hästar och ryttare uppnå sin fulla potential.


Genom sin breda kunskap inom anatomi och sin erfarenhet av Swedish Fascia Vibes gör hon hästar smärtfria, rörliga och balanserade.


Karen kommer löpande till stallet.

  Eva Cederlöf, Equiliand - sadelutprovare


  Eva är otroligt kunnig på sadlar och lyssnar alltid på hur du som ryttare upplever sadeln och hästen. En rätt anpassade sadel för både ryttare och häst är en förutsättning för en hållbar frisk häst och för att både häst och ryttare saka kunna prestera på topp.


  Eva är utbildad hos Nordiska Sadelmakarkåren och har stor erfarenhet av en mängd olika sadelmärken.


  Eva kommer ut till Skoby hästgård vid behov.


  Eva på Facebook


  Saracen Horse Feeds 


  Precis som vi människor behöver hästar en hälsosam kost med lågt socker/stärkelse i en balanserad meny baserat på hästens personliga förutsättningar och arbetet den ska utföra.


  Saracen erbjuder högkvalitativt välsmakligt fiberbaserat foder, med lågt värde på socker och stärkelse men ändå högt eller lågt energivärde. Saracen har ett mycket brett sortiment som passar alla typer av hästar, hobbyhästar som tävlingshästar.


  Saracen är väldigt måna om att utveckla foder baserat på den senaste forskningen och vi passar därför väldigt bra ihop med vår gemensamma ambition - hälsosamma, starka och hållbara hästar.


  Självklart fodras våra egna hästar med anpassade meny från Saracens sortiment.
  Läs mer om Saracens produkter på www.saracen.se