UNDERVISNING

Undervisning

"Catta" Segerheim har mer än 30 års erfarenhet som dressyrtränare, certifierad sedan 2003 och har utbildat/tävlat hästar upp till Grand Prix. 


"Det ska vara en dans med din häst"


Viktigast av allt när du och din häst tränar är att ni har trevligt tillsammans och arbetar långiktigt för en hållbar glad häst. Mina ledord "tävling får aldrig styra träning" är något jag tycker är otroligt viktigt.


Med glädje, vilja och harmoni kommer du långt. Din kropp läcker vad du tänker och hästen är en spegel av din sinnesnärvaro och inverkan. Var alltid medveten om hur du agerar och ha aldrig för bråttom. Det finns inte något som heter "hästen är dum eller gör fel". Det finns alltid en orsak till ett problem och problem är till för att lösas.


Utbildningsskalan och hållbar träning är den röda tråden som jag alltid återkommer till i min undervisning och ubildning av häst. Jag fokuserar på att ge dig som ryttare ett system och vertyg. Målet är att du ska bli balanserad, mjuk, kvick och avspänd i din kropp vilket är avgörande för att du ska kunna inverka rätt och ge din häst förutsättning att utveckla sin kropp på ett korrekt sätt.Priser undervisning dressyr

Undervisning egen häst (1 ryttare, 40 min): 650kr

Dressyrinriktat markarbete (4 st, 40 min): 400 kr/ryttare

Coachning tävling 800kr/klass (inom 2 mil). Över milersättning
Ridesum (digital) coachning/lektion (30 min): 500 kr

Undervisning på vår häst: 1000 kr/gång

Träning av häst: 750 kr/gång.
Tävling av din häst: 800 kr/klass. Milsersättning tillkommer.
 
Ridhusavgift 100 kr tillkommer för utomstående ekipage.


Avbokning
Avbokning ska ske 48h innan lektionen. Efter detta betalas lektionen i sin helhet. Förskottsbetalning tillämpas och swishas vid bokning.


Alla priser är presenterade inklusive moms.