ERBJUDANDE UPPSTALLNING

Catta Segerheim- dressyrtränare och hästutbildare

Segerheim Dressage

Erbjudande om uppstallning med lite extra omtanke och exklusivt innehåll 

välskötta Skoby Hästgård i Rosersberg norr om Stockholm erbjuds ett unikt dressyrinriktat uppstallningskoncept i  med hållbarhet i fokus för både hästar och ryttare.


Alla hästar och ryttare ebjuds rabatter hos våra samarbetpartners 

I stallhyran ingår bla tillgång till hälsoföfrämjande produkter. Fri tillgång till solarium från Stallvärme.


Gården bjuder på en härlig miljö som sköts minutiöst av hyresvärden. Stallet har 12 boxar där hästarna har öppet ut i stallgången och kan ha kontakt med varandra, väl tilltagen sadelkammare, torkrum, tvättmaskin, spolspilta och automatiska foderautomater.


Självklart är underlaget superbra och perfekt skött i både ridhus och på utebana. Känner du för ta en tur på vår 1 km långa dressyrslinga (rundbana) så harvas även den löpande och gränsar till härliga skogsvägar för uteritter med blandad terräng. Ett grustag finns inom 2 min skrittavstånd där det finns fina klätterbackar. 5 min skrittavstånd till granngården där det hållss hoppträningar.


Hästarna har lång utevistelse i fina hagar med reparata vinter och sommarhagar. I sommarhagrna är det möjligt för den som vill att ha hästen ute dygnet runt om hagkompisens ägare oxå vill det.


Alla faciliteer nyttjas exklusivt enbart för gårdens hyresgäster. 

Hästarna fodras med 4 grovfodergivor och 2 kraftfodergivor per dygn(lunchfodring utgår vid nyttjande av sommarhagarna). Hästarna är ute mycket och vi följer ljusets tider för ut/insläpp av hästarna från hagen. Vi håller mycket på säkerheten för både hästar och människor.

Tränare på gården är Catta Segerheim, certifierad C-tränare med över 25 års erfarenhet som tränare och som själv har utbildat/tävlat hästar upp till GP.

 

När du står uppstallad hos oss är Catta din hängivna och mycket engagerad tränare.  Provträning erbjuds till 50% rabatt vid seriöst intresse av stallplats. Referens finns att prata med som redan står uppstallade..

 

Vi söker dig som gillar att träna dressyr, gärna med tävlingsamitioner men inte ett måste och som vill lägga lite extra krut och engagemang på att du och din häst ska vara långsiktigt hållbara och glada!

 

Välkommen att läsa om våra olika uppstallningserbjudande nedan!

 

ADRESS


Besöksaddress: 
Skoby Hästgård, Rosersberg


Postadress: Folkungavägen 33C, 19150 Sollentuna

EMAIL


catarina.segerheim@gmail.com


MOBIL


+46 72 926 9970Designed by Segerheim Dressage Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera