UNDERVISNING

Catta Segerheim- dressyrtränare och hästutbildare

Segerheim Dressage

Undervisning

"Catta" Segerheim har mer än 25 års erfarenhet som tränare och är certifierad c-tränare i dressyr som utbildat/tävlat hästar upp till Grand Prix. Catta erbjuder undervisning och utbildning av din häst.

Viktigast av allt när du och din häst tränar är att ni har trevligt tillsammans och arbetar långiktigt för en hållbar häst. Mina ledord "tävling får aldrig styra träning" är något jag tycker är otroligt viktigt.


Med glädje, vilja och harmoni kommer du långt. Din kropp läcker vad du tänker och hästen är en spegel av din sinnesnärvaro och inverkan. Var alltid medveten om hur du agerar och ha aldrig för bråttom. Det finns inte något som heter "hästen är dum eller gör fel". Det finns alltid en orsak till ett problem och problem är till för att lösas.


Utbildningsskalan och hållbar träning är den röda tråden som jag alltid återkommer till i min undervisning och ubildning av häst. Jag fokuserar på att ge dig som ryttare ett system och vertyg. Målet är att du ska bli balanserad, mjuk, kvick och avspänd i din kropp vilket är avgörande för att du ska kunna inverka rätt och ge din häst förutsättning att utveckla sin kropp på ett korrekt sätt.Priser undervisning dressyr

Undervisning egen häst (1 ryttare, 30 min): 550kr

Dressyrinriktat markarbete (4 st, 45 min): 350 kr/ryttare


Undervisning på vår häst: 1000 kr/gång
 
Ridhusavgift 100 kr tillkommer för utomstående ekipage.


Avbokning
Avbokning ska ske 48h innan lektionen. Efter detta betalas lektionen i sin helhet. Förskottsbetalning tillämpas och swishas vid bokning.


Alla priser är presenterade inklusive moms.ADRESS


Besöksaddress: 
Skoby Hästgård, Rosersberg


Postadress: Folkungavägen 33C, 19150 Sollentuna

EMAIL


catarina.segerheim@gmail.com


MOBIL


+46 72 926 9970Designed by Segerheim Dressage Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera